Polikliniek MediMol  
Markt 43  
2400  Mol  
 014/31.28.31 - 014/33.76.50  
 info@polikliniek-medimol.be

Check-ups bedrijven

(06-03-2017)

Check-ups voor bedrijfsleiders en kaderleden zijn gepersonaliseerd: in functie van de leeftijd en het geslacht van de betrokken persoon wordt een individueel aangepast onderzoeksprogramma afgesproken.  Sinds meer dan 20 jaar hebben wij een ruime ervaring opgebouwd op vlak van medische check-ups voor directie- en kaderleden van KMO’s, grote bedrijven en multinationals.

 Zin van een preventief medisch onderzoek
Bedrijfsleiders en kaderleden zijn niet wettelijk verplicht, zoals dat voor andere werknemers wel het geval is, een jaarlijks arbeidsgeneeskundig onderzoek te ondergaan. Nochtans leiden zij vaak een onregelmatig en stresserend leven, wat specifieke gezondheidsrisico’s met zich meebrengt.
Voor deze mensen met een veeleisend beroep is een preventief gezondheidsonderzoek dan ook zeker nuttig, zowel in hun persoonlijk belang als in het belang van het goed management van het bedrijf.

De inhoud en de organisatie van de medische check-ups voor bedrijven wordt gepland in overleg met de HR-manager, de personeels- of algemeen directeur.

Voor meer informatie graag contact opnemen met Dr Bert Van den Langenbergh, specialist Inwendige Ziekten, die deze onderzoeken coördineert.

 Gespecialiseerde medische staf en specifieke medische apparatuur
De Polikliniek MediMol heeft alle voor een check-up vereiste medische disciplines in huis: een staf van meerdere artsen - specialisten, bijgestaan door ervaren verpleegkundigen en administratieve medewerkers. Omdat alle diensten zich onder één dak bevinden en het team reeds vele jaren ervaring heeft met medische check-ups en de aanverwante verzekeringsonderzoeken, kunnen deze zeer efficiënt georganiseerd worden, met een minimum aan tijdverlies voor bedrijfsleiders en kaderleden.
 Hoe verloopt een standaard medische check-up in de praktijk ?
Een standaard medische check-up, de doorlichting van het lichaam en het controleren van zijn belangrijkste functies, verloopt meestal in twee fasen, die elk ongeveer twee à tweeënhalf uur in beslag nemen.

cheap nike shoes

nike uk

nike uk

cheap oakley sunglasses

cheap nike air max

nike uk

Kate spde handbags

nike jordan