Polikliniek MediMol  
Markt 43  
2400  Mol  
 014/31.28.31 - 014/33.76.50  
 info@polikliniek-medimol.be

Inwendige ziekten

(06-03-2017)
 Dokters

Dr Xavier De Meester

Dr Bert Van den Langenbergh

 Onderzoeken

Inwendige Ziekten is een overkoepelende naam voor een uitgebreid domein van aandoeningen waartoe als voornaamste behoren: hart- en vaatziekten, maagdarmziekten, longziekten, nierziekten en hormonale stoornissen (bv: suikerziekte en schildklieraandoeningen).

Terwijl er in de doktersassociatie van Medimol dokters zijn die zich hoofdzakelijk op bepaalde van de hoger vermelde aandoeningen richten (bv vooral hart- of maagdarmziekten), heeft een specialist inwendige ziekten meer aandacht voor het globaal functioneren van het menselijk lichaam en onderzoekt hij de gezondheidsstoornissen bij patiënten met verschillende en soms uiteenlopende of onduidelijke klachten.

Ook patiënten die, zonder specifieke klachten, vragen hebben over hun gezondheid of patiënten voor wie de huisarts een algemene controle wenselijk acht, kunnen door Dr Van den Langenbergh onderzocht worden.

Dr Van den Langenbergh doet ook preventieve check-up onderzoeken voor de directie- en kaderleden van KMO’s, grote bedrijven en multinationals. Voor de juiste inhoud van dit onderzoek gelieve contact op te nemen met Dr. Van den Langenbergh.

 

cheap nike shoes

nike uk

nike uk

cheap oakley sunglasses

cheap nike air max

nike uk

Kate spde handbags

nike jordan